Izborna noć na HRT-u

Hrvatska radiotelevizija

35 tis. pregleda0

  Specijalna emisija HRT-a na Prvom i Četvrtom programu koju vode Mislav Togonal i Zrinka Grancarić, a urednici su Branko Nađvinski, Ana Jelinić i Katarina Periša Čakarun.
  Tijekom emisije brojni reporteri izvještavaju uživo s lica mjesta odnosno iz izbornih stožera, a četiri politička komentatora u studiju HTV-a za gledatelje će analizirati sva zbivanja u izbornoj noći.
  Budite s nama!
  HRTi - gledajte više na hrti.hrt.hr
  Hrvatska radiotelevizija www.hrt.hr
  FB: @HRTnovimediji

  Datum objavljivanja: Prije 2 mjeseci

  Komentari

  1. Byzantine Emperor

   Mislim da kampanja nema značenje osim mobilizacije birača. Onaj tko je zauzeo stav o nekome, ima ga bez obzira na greške u koracima u kampanji.

  2. Sven Mesec

   Sramota od zemlje

  3. Dora Fidersek

   Barack Obamu za predsjednika!!! Ili psa!!! 🎉

  4. TheJelena 1222

   HDZ/SDP = ISTA BAGRA Progledaj narode!!

  5. Valentino Luketic

   Kolinda patoloski lazljivac,znaci sama laz do lazi

   1. James Hart

    @Valentino Luketic To ti znas Milu?!

   2. Valentino Luketic

    bolje mile nego prasica

   3. Valentino Luketic

    @James Hart kaj ti ne pase

   4. James Hart

    Kao Mile je bolji... U kojemu si ti svjetu sinko?!!!

  6. Valentino Luketic

   idemo Mile

  7. Bijes LLC

   ja se zovem Andre Lazarevich i potpuno sam obespravljen ovdje u Jackson CA SAD-u sto sam etnicki dinaroid, crnogorac. Svakodnevno sam uhodjen decama, lezbejkama i vise sto pripadam hrvatsko-crnogorskom narodu i trazim azil. Svaki dan mi prave smicalice i ovdje postoji veoma jak rasizam prema balkancima japancima inindijancina. vise detalja @slavicwatch, jos su okacili antikvarnu zastavu koju je poslao knjaz nikola o banderi da me provociraju. zivot mi je ugrozen molim za pomoc svakodnevno pokusavaju da me prinude na homoseksualizam

  8. galleon30000

   Kako god ispalo, Naeb@li ste , 2 najgora na repertoaru,,! Svakako onaj ljigavac i huskac ratova Skoro je ispao, ! Kazu , nemoze gore,,!? Odos'te na dno !!! Vezite pojaseve !

  9. Master D

   Koji je vas Problem ? stalno kukate becite serete ,necu ovo necu ono , stalno vam nesta smeta , ja sam jedan od ovih Million iseljenika , kad cujem korupciju odmah mi je zlo mislite u Njemackoj Franzuskoj itd nema Korupcije ? u Hrvatskoj je Korupcija transparentia nego u drugim drzavama

  10. exstazius

   Ajmo koki. Kolinda do pobjede

   1. sabo cikotic

    Opet će se pijana Alkoholinda ljubiti s Vučićem.

  11. Inesica

   Milanović je svemirski brod za nju. Državnik sa stavom. Radio je i griješio, vladao je u teškim trenucima. Tko voli Hrvatsku ne može glasati za kgk i njeno lupetanje!

   1. Fokenzy _

    Inesica takoe

   2. exstazius

    KOLINDA uvjek

  12. LuXoR

   Ako bude kolinda opet ode u njemacku

   1. LuXoR

    Škafiškafnjak Škafiškafnjić Isto je to sve

   2. Škafiškafnjak Škafiškafnjić

    A Milanović je bolji kao prije 6 godina je Hrvatsku sjebao do nepopravljivosti. Gotovi smo ko god pobijedi.

  13. Hrvoje Ozanic

   Hvala puno HRTu na omogucavanju gledanja jucerasnjih izbora

  14. Anica Haczkewicz

   Boze moj ako je ovo istina, mi smo najozbiljnije glupa nacija.. Koji klin uopce izlaziti u izbore koji su od pocetka jasni..Gade mi se svi oni koji svojom glavom ne misle nego se predaju ispraznim obecanjima .. Milanovic koji je puno toga zas*ao mogu samo *dioti podrzati.. Ne kukajte *beite se.. kad je bal nek je bal pa nek sve ide u tlijepe.. nek vas sisaju ova dva kadnidata, nista nista bolje zasluzili.. kakve promjene kakvi bakt raci komunjare opet na vlasti..Dno dna od svega od suceljavanja i od izbora.. Dao Bog i pogodio nas najveci meteor sto postoji..

   1. James Hart

    @TheJelena 1222 Otac mi je u dva navrata jucer prebacijo kaj me nezanima stanje na Balkanu; jednom oko Crne Gore, a drugo oko Hrvatskih Izbora. Zivim u Diaspori. Kaj me treba biti briga za smjesne drzavice & njihove nadrkane gradjane..?!

   2. TheJelena 1222

    Bravo na komentaru!! Ogavni su a narod je retardiran nazalost.

  15. Bruno Bakic

   Ajmo zaporozci crvene tapete cirilicu itd. Boljsevici vlastelini kolinda i milanovic nisu moji presjednici

  16. Veljko Jankovic

   Kolinda priča kao da HDZ tek sada prvi put dolazi na vlast🤣🤣🤣

  17. Marijo Mutavdzic

   Današnji HDZ je samo po imenu HDZ i sa nekadašnjim ima vrlo malo veze. Naziv koji bi mu sada pristajao bio bi BDZ - Briselska Demokratska zajednica.To bi najviše odgovaralo, ne onome kakvim se formalno predstavlja, već onome što konkretno i praktično radi i najbolje bi ilustrovao kome je privržen. A ta privrženost nema nikakve veze sa stvarnim potrebama i željama hrvatskog naroda od kojeg se (ne formalnoo) ali u praksi jeste otuđio. S druge strane i sa SDP-om je ista stvar. I on bi komotno mogao promijeniti ime u BDP - Briselska Demokratska Partija. Ni on više nema sličnosti sa onim što je nekada bio, ne može se prepoznati i u suštini, kao da je brat blizanac HDZ-a. I oni su formalno za narod, Hrvatsku i takve priče, a u praktičnom djelovanju su (kada su imali vlast) radili isto što i HDZ - implementirali u hrvatsku državu i društvo strane interese koji nisu istovremeno bili i interesi hrvatskih građana i koji su im vrlo naštetili. I jedni i drugi su donosili ključne odluke u užim krugovima vlasti, isključujući narod , građane i najširu javnost iz tog procesa i pri tome bili toliko bahati kao da im je vlast Bogomdana, kao da se njihovo vladanje podrazumijeva. I jedni i drugi. Isto - jedan novčić, dva lica. Zato je Škoro ostvario to što je ostvario - a ostvario je fenomenalan rezultat i razbio "desni" monopol klijentilističkog, elitističkog HDZ-a. I to je odlična stvar. Dobro bi bilo da neko uspije razbiti i "lijevi" monopol isto tako klijentelističkog i elitističkog SDP-a. To bi bio pravi način i put da se i najveća "desna" i najveća "lijeva" stranka svedu sa pijedastala moći, na kojem se kada se domognu pozicije vlasti, osjećaju nedodirljivim u odnosu na narod koji ih je izabrao i - što bi taj isti narod rekao - "ne fermaju ga ni za suhu šljivu". I zato je ovaj rezultat Škore sjajan, jer bi mogao biti početak vraćanja stvarne vlasti i procesa odlučivanja (koliko god je to moguće) u ruke naroda i građana, te spuštanja na zemlju otuđenih i "desnih" i "lijevih" elita i njihovo stvarno stavljanje u službu onih koji su ih i izabrali. Jer kada stvarno i konkretno budu radili (a ne šuplje pričali jedno a radili drugo) u korist običnih svakodnevnih ljudi koji su ogromna većina i oni ih zaista kroz to osjete kao svoju vlast a ne tuđu, tada biračima više uopšte neće biti važno jesu li "lijevi" ili "desni" jer će svi biti - NJIHOVI.

  18. Medo Mali

   Mi u dijaspori netrebamo izlazit glasat nase glasove nitko ni ne spominje svi se gradovi gledaju koliko je ko osvojio a dijaspora se uopce ni ne spominje nije ovo normalno

   1. Veljko Jankovic

    To se sve piše HDZ-u vec 30 godina🤣🤣

   2. Igor Tomasevic

    Vi niste ni vrijedni spomena.