Welcome to SM Entertainment Official HRsel Channel!
We deeply appreciate all of your love and support again.
You can enjoy SM artist's latest videos on SMTOWN Official HRsel Channel.

  • 101
  • 0

Komentari

  1. Mago George

    Menuda mierda de canción es una porquería no sabe cantar parece retrasado que de una gira por Perú y nadie lo conoce por que es un retrasado mental imbecil pareces cabro idiota ojala te mueras por covid 19 por tu culpa mueren gente tu eres koreano por tu culpa murió mi tío imbecil de mierda muerete

  2. alessandra santos

    Cantor, compositor, intérprete, dançarino e ator. Artista completo! Nunca, jamais entenderei o fato dele ter sido criticado e cancelado pelos fã porque casou. E pior, a empresa acatou! A vida particular dele não tem nada a ver com a vida artística! Deixem ele ser feliz! Quem admira o trabalho dele o apoia! Valeu a pena esperar! Singer, songwriter, performer, dancer and actor. Complete artist! I never, ever understood the fact that he was criticized and canceled by the fans because he got married. And worse, the company complied! A particular life has nothing to do with artistic life! Let him be happy! Who admires his work supports it! It was worth the wait!

  3. Jana humaizi

    the dance.. i am done

  4. Heart Jaemin

    26.712

  5. yUnA``에리

    *- انجل.. كنت أبغى اشوفكم أول رسمه إلي..قبل 7سنوات(((: شيتت رغبهه مثلل الزقق..*

  6. Sandika Ilham

    We got power everytime

  7. Ellen A

    Bless Jungwoo Ah-choo

  8. 14 lavinya efe

    T atlı A teşli E depli Y akışıklı O mg N esin melek mi G ülüşüne kurban

  9. Kamisah Awang

    lets stream obssesion 100m

  10. exol forever

    اوري هاجيما بيب

  11. Intan Maharani

    Heyy sayang

  12. катя мэр

    всех с первой победой

  13. 김지현Adell puspita

    candy candy candy candy

  14. Desi Rachmadani Putri

    Yang bisa gua lakuin sekarang adalah str3am dan v0te. Sebenarnya ada lagi sih, nunggu nct ot21 sama winwin balik ke nct127

  15. Mei Indah

    let's stream!!

  16. Nutri Tresina

    spicy or sweet , which one do you want? Haha

  17. nisa

    yg nyimpen beats banyak jgn lupa close v0t3nya jam 9wib yakk. semoga kalian tyda bangun kesiangan:)

  18. Alyssa Ashley

    IM HEREEEEEEEEEEEEE

  19. Yaya Mercury

    Baekhyun - Candy 🍭 Lady Gaga X BLACKPINK - Sour Candy 🍬 Me - I like to licking all of them..🎵🎶🎧💶💳💰 Taste so sweet 🥂🍻🍶🍫🍰🍩

  20. 000 spacecat

    They really made me happy & I believe everyone else too

  21. Warga Net

    Yang gw bisa nyanyiin cuma pas part na na na na na doang

  22. Naya Khierbaek

    Turkish Exol I love your passion for supporting EXO all the time Thank you sooo much I got the power from you ARAB EXO-L

  23. Пак Чанёль

    ШИГА Т МИ ГОУ КРЭЙЗИ И ВО РЕШАМИ ЧАН ГЫЛЬ ГЫРЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫ

  24. Avgusta Julietta

    Тэён тайм: этот малыш самая очаровательная ванильная булочка<3 а его смех такой милыйе

  25. Syasya

    14,987,061

  26. Defni nr

    #1trending⚘⚘⚘

  27. Bae Leader

    73,185,184

  28. 김지현Adell puspita

    siapa yang sudah ikut candy challange?

  29. pizza pizaa

    OMG!! i didnt know the title of this song so i searched "kpop egg song"... (Because of russian roulette related to eggs)

  30. Hang Vi

    Saranghae❤❤❤baekhuyn❤❤❤

  31. Neo CityZen

    Coke or Sprite Choose One

    1. bluesinside

      Sprite!

  32. Marlian is

    Tetep favorite mau didenger berulang kali pun

  33. Seullgi hug

    500K for 8M

  34. Aiswarya Binoy

    😍😍

  35. 000 spacecat

    Eventho they had no idea abt my existence

  36. wnsaus ‘

    뭘 어떡하긴 어떡해 탈퇴해

  37. 14 lavinya efe

    J azibeli A teşli E erkeksi H arika Y akuşuklu U tanmaz N amıssız

  38. Seullgi hug

    41K for 1M like

  39. m sj

    just 12M ?? this song is perfect .New groups receive this amount in one day .why really ?? I don't know

  40. safira indah

    Woy ah kalo bisa like berkali kali dah w like beribu ribu kali

  41. Not Today

    Am I the only one that thinks the girl that always smiling in this Mv is the same as the backup dancer from Kang Daniel 2U song?

  42. neitheatic tv

    Fighting!!!

  43. lustrousnee

    LESS THAN 20K TO GOOOOO! GO GO GO MGA HALAMAN!!!!!

  44. Sumaiyah Fadhilah Ali Nasution

    Aku tadi baru nangis gaes T_T kawanku nanyain aku kapan tobat karna upload NCT terus T_T bahkan ada yg sampe mau blok dong T_T T_T

  45. 000 spacecat

    I always thankful to get to know taeyong mark johnny jaehyun yuta jungwoo doyoung haechan taeil & everyone in nct & wayv

  46. Joude Khierbek

    No One: Literally no one: Baekhyun: Girl I'm Your Candy Arab Exo-L: Google How do I get Baekhyun's candy to eat it?

  47. Nadia Kesri

    who is listing in may 2020 the legend

  48. Sevi Rokayati

    Flashback! Still 13 :*

  49. michella stevania

    and that reason why im here ><

  50. Aymen alg

    whay are you gay? ??

    1. Sheila Alisyah

      u gay bruh

  51. snowflakexiumin8

    EXO

  52. Chizuru Aisaka

    We're almost to 15M everyone! Thanks for your hardwork <3

  53. WÉ ÄR É ØNÈ

    *-I love our Suho.. Our hero is Suho..*

  54. snowflakexiumin8

    We are one

  55. exo planet

    498/12/000

  56. • BYUN ANGEL•

    *يونا..لا تفتحي الجروح ..*

    1. yUnA``에리

      اوك سوري(:

  57. Myutia Anais

    😜😣😛😜😮😖😥😷😣😲😏😌😏😕😏😲😏😛😛😥😜😝😮😝😥😜😣😛😣😕😶😔😶😕😣😲😣😷😥😷😥😷😣😲😣😲😏😕😌😏😛😣😛😣😷😣

    1. Nailah Pintar

      Gaje njir

    2. z••x exo_l

      شيلي الأيموجي :-)

  58. Vilan Bon

    Yo seriously!!! Wendy's acting skill!!!!!!! 👏👏👏

  59. snowflakexiumin8

    The way you smile

  60. byun 0605

    I never repeat to any song as much as I did for this song. His vocal sounds pleasant to listen.

  61. snowflakexiumin8

    The way you cry

  62. Do. Yumi

    NCT U COMEBACK PLS

  63. exol forever

    go 13m

  64. snowflakexiumin8

    I'll sing for you

  65. eweaventura cg

    el primer grupo que escuche y que seguire escuchando *-*

  66. snowflakexiumin8

    Love you EXO

  67. Lian Nim

    Sempurna💞💞💞💞💞

    1. Sheila Alisyah

      kangan komen pake 3m0t

  68. Aditi Singh

    I am back here after reading his letter from military. Really missing him a lot. But in reverse we can only do, to stream this a lot and make him proud.

  69. Sehun’s Vivi

    😻😻😻

  70. Chanyeol'ün Teleskopu

    Kai'ye hesap açmaya gidiyorum açabilirsem mükemmel bi hesap olacak TURKISH EXO-L

  71. Seullgi hug

    Let's get 13M! ARAB EXOL

  72. Melva Zakiah

    Greget bgt liat vi3ws nya

  73. michella stevania

    so much much much ily sOoo MUCH

  74. Arinda Ayu

    Suka banget gitu

  75. its belong to me

    sabar yaallah sabarrr

    1. silv pwark

      untung 1st win jadi agak sabar :)

  76. EXO_ L

    كايز لازم نوصل ١٣ مليون

  77. Vasumathi Shruthi

    422903

  78. Fer NCTzen

    26,709,***

  79. Yogurth de Piña Coco

    844,523

  80. jayy

    i laugh so hard when they start acting🤣

  81. angela electra

    i need episode 3!!!!:((

  82. 김지현Adell puspita

    View nya dikurangi?

    1. Myutia Anais

      😥😲😛🗾🌏🏡🌏😃😐😃😐😃😇😂😇😂😇

  83. weareone

    i keep coming here every other day... this song is such a master piece.....

  84. michella stevania

    can i tell you how much i love you ?

  85. Princess Dody

    Ok no subtitle for international fans but that doesn't mean we don't exist. we are here for baekhyun

  86. vika erlita

    Jadi tuh gua mau cerita ke klean semua tentang haters di WA gua wkwk Jadituh temen gua eh bukan deng bukan temen wkwk sekedar kenal doang Jadi tuh gua masukin sw Baekhyun candy captionnya gini (gaada pori² muka Baekhyun) terus dia komen gini (pake filter percantik videonya geh) sebelum lanjut gua mau ngakak dulu wkwk, camera canggih gini pake filter wkwk mungkin maksud dia HD yang jelas banget mungkin wkwk lanjut terus gua jwb (soriiii Baekhyun emang udh cakep dri lahir) trs dia jwb gini (b aja ah segala dari lahir emng lu tau bayinya sotau nih) sebelum lanjut gua mau ngakak lagi wkwk kalo dia bilang sotau ke gua yng udh jls suka sama Baekhyun terus dia blng kaya gt apa ga lebih sotau dari gua wkwk ngakak anjirlah lanjut² terus gua jwb (taulah gua punya poto bayinya udh cakep, iyalah b aja kan elu ga suka) terus dia jwb gini (iya gaada cakep²nya malah ke banci Th*iland) sumpah disini gua emosi parah tp jwbnya ttp santay gua jwb lg (lah ngehina, lu kalo suka sama orng trs di hina lu seneng ga?) Terus dia jwb dengan gblknya wkwk (B aja siii, kata gua mah b aja, kan selera orng beda²) boong banget masa iya ngeliat orang yg di suka di hina biasa aja si wkwk lanjut² trs gua jwb lg (kalo beda selera seenggaknya jngn ngehina dong) trs dia jwb dg ke anehan yg sangat teramat wkwk (PENGEN AJA) ini antara udh kalah debat apa gmn gatau ya wkwk trs gua jwb lg (Ngehina ko pengen) trs dia jwb lg (Ga suka aja) gua jwb lg (ga suka jngn diliat) trs g di bls sampe skrng wkwk eh malah bikin sts (Jiji) gua ngakak bgt sm orng kaya gitu tuh jir wkwk ngandepin haters tuh emang kudu di skak santay ngerti kan klean mksdnya wkwk. Sekian dan terimakasih

  87. داود سلمان

    Omg

  88. Maulani Pratiwi

    J Ja Jae Jaeh Jaehy Jaehyu Jaehyun Everything jaehyun

  89. • BYUN ANGEL•

    *ونرجع..بعد الصلاة*

    1. yUnA``에리

      تقبل الله عيوني.

  90. Kyungsoo Do

    Gerçekten 50 kere izleyebilir miyim acaba

  91. Chanyeol'ün Teleskopu

    Call me baby MV'sinde Baek'in tişörtünde Psycho Candy yazdığını biliyor muydunuz? SM beni korkutuyor TURKISH EXO-L

  92. venndenn deb

    Yaaa Türkler geri gelin lütfen TURKISH EXO-L TURKISH DELİGHT

  93. nathania 1011

    bubble gum

  94. nathania 1011

    strawberry

  95. Kyungsoo Do

    Yani 50x2 100 kere herkez 100 kere izlese

  96. 유빈

    2:41

  97. nathania 1011

    pop rocks

  98. ByUn Exol

    محظورة ؟؟!

    1. • BYUN ANGEL•

      تجنني

  99. eweaventura cg

    i love super junior ♡♡♡♡♡

  100. kai baek

    Love